Вакуумне пакувальне обладнання
Обладнання, яке використовується для вакуумування продуктів сектору HoReCa (ресторани, кафе, готелі).
- 56 998 ₴Готово до відправки0278
- 75 598 ₴Готово до відправки0280
- 35 998 ₴Під замовлення0275
- 35 998 ₴Готово до відправки0273
- 78 163 ₴Готово до відправки0279
- 124 048 ₴Під замовлення0284
- 46 918 ₴Готово до відправки0285
- 187 393 ₴Під замовлення0305
- 3 902 ₴Готово до відправки0269
- 23 998 ₴Під замовлення0272
- 29 998 ₴Під замовлення0276
- 35 998 ₴Готово до відправки0277
- 26 998 ₴Під замовлення0271
- 32 998 ₴Під замовлення0274
- 62 998 ₴Готово до відправки0303
- 5 630 ₴Готово до відправки0270
- 69 988 ₴Немає в наявності+380 (50) 864-80-47(Viber Telegram Whatsapp)
- +380 (73) 864-80-47Отдел продаж Марина и Евгений
- +380 (98) 864-80-47Отдел продаж Марина и Евгений
0281 - 78 628 ₴Немає в наявності+380 (50) 864-80-47(Viber Telegram Whatsapp)
- +380 (73) 864-80-47Отдел продаж Марина и Евгений
- +380 (98) 864-80-47Отдел продаж Марина и Евгений
0282 - 72 988 ₴Немає в наявності+380 (50) 864-80-47(Viber Telegram Whatsapp)
- +380 (73) 864-80-47Отдел продаж Марина и Евгений
- +380 (98) 864-80-47Отдел продаж Марина и Евгений
0283 - 154 111 ₴Немає в наявності+380 (50) 864-80-47(Viber Telegram Whatsapp)
- +380 (73) 864-80-47Отдел продаж Марина и Евгений
- +380 (98) 864-80-47Отдел продаж Марина и Евгений
0304
Вакуумне пакувальне обладнання дозволяє зберегти всі корисні властивості їжі і продовжує зберігання продуктів харчування, що швидко псуються. Обладнання чудово підходить для вакуумування продуктів (сиру, м'яса, риби, овочів, ягід і тд), для рідин (соусу, маринаду, напоїв), для сипучих текстур (кави, борошна, крупи і т.д.). Завдяки даному виду упаковки страви зберігаються довше за морозильну камеру, а також така упаковка дозволяє застосовувати техніку sous-vide. Техніку, завдяки якій продукт готується за постійних температур у вакуумному пакеті зануреному у воду.
Дане вакуумне обладнання підходить для вакуумування рідких продуктів, завдяки безшовній камері легко чистити від залишків крихт або рідини від продукту.
Ширина запеченого шва – 10 мм, можна регулювати силу нагрівання. Завдяки безшовній технології виготовлення внутрішньої камери ви зможете легко почистити будь-які накопичення бруду у внутрішньому відсіку. Вакуумація продуктів відбувається у спеціальному відсіку – камері, де може бути кілька пакетів. Вакуумні машини оснащені нагрівальним елементом у вигляді ніхромової стрічки. Також на панелі керування є аварійний стоп.
Процес вакуумування
Спочатку оператор кладе продукт у готовий вакуумний пакет, після чого поміщає його у камеру. Пакет має бути укладений відкритою стороною до планки. Після цього оператор закриває кришку та автоматично починається процес вакуумування. Після безпосереднього запаювання пакета в камеру надходить повітря та відкривається кришка. Слід сказати, що під кожен пакет в залежності від товщини та матеріалу потрібно налаштовувати зварювач.
Існують однокамерні та двокамерні, настільні та підлогові, горизонтальні та вертикальні вакуумні пакувальники, а також з функцією газу.