Кошик
503 відгуків

Вакуумне пакувальне обладнання

Обладнання, яке використовується для вакуумування продуктів сектору HoReCa (ресторани, кафе, готелі).

 

Вакуумне пакувальне обладнання дозволяє зберегти всі корисні властивості їжі і продовжує зберігання продуктів харчування, що швидко псуються. Обладнання чудово підходить для вакуумування продуктів (сиру, м'яса, риби, овочів, ягід і тд), для рідин (соусу, маринаду, напоїв), для сипучих текстур (кави, борошна, крупи і т.д.). Завдяки даному виду упаковки страви зберігаються довше за морозильну камеру, а також така упаковка дозволяє застосовувати техніку sous-vide. Техніку, завдяки якій продукт готується за постійних температур у вакуумному пакеті зануреному у воду.
Дане вакуумне обладнання підходить для вакуумування рідких продуктів, завдяки безшовній камері легко чистити від залишків крихт або рідини від продукту.

Камера вакуумного запайщика изнутри

Ширина запеченого шва – 10 мм, можна регулювати силу нагрівання. Завдяки безшовній технології виготовлення внутрішньої камери ви зможете легко почистити будь-які накопичення бруду у внутрішньому відсіку. Вакуумація продуктів відбувається у спеціальному відсіку – камері, де може бути кілька пакетів. Вакуумні машини оснащені нагрівальним елементом у вигляді ніхромової стрічки. Також на панелі керування є аварійний стоп.

Процес вакуумування

Вакуумный пакет для вакууматора

Спочатку оператор кладе продукт у готовий вакуумний пакет, після чого поміщає його у камеру. Пакет має бути укладений відкритою стороною до планки. Після цього оператор закриває кришку та автоматично починається процес вакуумування. Після безпосереднього запаювання пакета в камеру надходить повітря та відкривається кришка. Слід сказати, що під кожен пакет в залежності від товщини та матеріалу потрібно налаштовувати зварювач.

Існують однокамерні та двокамерні, настільні та підлогові, горизонтальні та вертикальні вакуумні пакувальники, а також з функцією газу.