Вакуумне пакувальне обладнання
Обладнання, яке використовується для вакуумування продуктів сектору HoReCa (ресторани, кафе, готелі).
- 61 644 ₴Готово до відправки0278
- 75 693 ₴Готово до відправки0281
- 81 762 ₴Готово до відправки0280
- 78 939 ₴Готово до відправки0283
- 38 934 ₴Готово до відправки0275
- 84 534 ₴Готово до відправки0279
- 134 160 ₴Готово до відправки0284
- 166 671 ₴Готово до відправки0304
- 50 742 ₴Готово до відправки0285
- 202 671 ₴Готово до відправки0305
- 25 200 ₴Готово до відправки0272
- 4 058 ₴Готово до відправки0269
- 32 445 ₴Готово до відправки0276
- 29 220 ₴Готово до відправки0271
- 38 934 ₴Готово до відправки0277
- 35 685 ₴Готово до відправки0274
- 68 133 ₴Готово до відправки0303
- 5 872 ₴Готово до відправки0270
- 82 562 ₴Немає в наявності+380 (50) 864-80-47(Viber Telegram Whatsapp)
- +380 (98) 864-80-47Відділ з продажу - Марина
- +380 (95) 485-70-05Бухгалтерія (по Вайберу)
- +380 (50) 864-80-07Світовид - Для важливих питань
0282 - 38 934 ₴Немає в наявності+380 (50) 864-80-47(Viber Telegram Whatsapp)
- +380 (98) 864-80-47Відділ з продажу - Марина
- +380 (95) 485-70-05Бухгалтерія (по Вайберу)
- +380 (50) 864-80-07Світовид - Для важливих питань
0273
Вакуумне пакувальне обладнання дозволяє зберегти всі корисні властивості їжі і продовжує зберігання продуктів харчування, що швидко псуються. Обладнання чудово підходить для вакуумування продуктів (сиру, м'яса, риби, овочів, ягід і тд), для рідин (соусу, маринаду, напоїв), для сипучих текстур (кави, борошна, крупи і т.д.). Завдяки даному виду упаковки страви зберігаються довше за морозильну камеру, а також така упаковка дозволяє застосовувати техніку sous-vide. Техніку, завдяки якій продукт готується за постійних температур у вакуумному пакеті зануреному у воду.
Дане вакуумне обладнання підходить для вакуумування рідких продуктів, завдяки безшовній камері легко чистити від залишків крихт або рідини від продукту.

Ширина запеченого шва – 10 мм, можна регулювати силу нагрівання. Завдяки безшовній технології виготовлення внутрішньої камери ви зможете легко почистити будь-які накопичення бруду у внутрішньому відсіку. Вакуумація продуктів відбувається у спеціальному відсіку – камері, де може бути кілька пакетів. Вакуумні машини оснащені нагрівальним елементом у вигляді ніхромової стрічки. Також на панелі керування є аварійний стоп.
Процес вакуумування

Спочатку оператор кладе продукт у готовий вакуумний пакет, після чого поміщає його у камеру. Пакет має бути укладений відкритою стороною до планки. Після цього оператор закриває кришку та автоматично починається процес вакуумування. Після безпосереднього запаювання пакета в камеру надходить повітря та відкривається кришка. Слід сказати, що під кожен пакет в залежності від товщини та матеріалу потрібно налаштовувати зварювач.
Існують однокамерні та двокамерні, настільні та підлогові, горизонтальні та вертикальні вакуумні пакувальники, а також з функцією газу.




















